POM 9

parkpluche

parkpluche

Maak uw avond compleet met een heerlijk diner in restaurant Park & Pluche. Ook in seizoen 2013/2014 presenteert het restaurant weer een aantal aantrekkelijke arrangementen, voorafgaand aan diverse voorstellingen (vermeld in de seizoensbrochure en op de website). U kunt de arrangementen gelijktijdig reserveren met uw voorstelling.

Theaterdiner Arrangement

Een speciaal voor u samengesteld 3-gangen menu, waarbij de keuze aan u is. Bovendien staat er bij binnenkomst een heerlijk glaasje bubbels op u te wachten.

32,00 euro

Culinair Arrangement Opera & Dans

Een arrangement speciaal voor de fijnproever. De chef haalt alles uit de kast om u gastronomisch te verwennen met een exclusief 3-gangen diner, compleet met passend tafelgarnituur en feestelijk aperitief.

39,00 euro

Familiearrangement (Nieuw!)

Een 3-gangen theaterdiner voor jong en oud. Geheel in stijl is een welkomstaperitief inbegrepen, waarbij ook rekening is gehouden met de verschillende leeftijden. Bovendien is er een leuke verrassing voor de jonge gasten.

Volwassenen 29,50 euro / kinderen 15,00 euro

Circusarrangement

Ook dit seizoen is het weer mogelijk om een bezoek aan het Internationaal Kerstwintercircus te combineren met een eigentijdse High Tea bij Park & Pluche.

Volwassenen 24,50 euro / kinderen 9,50 euro

Verrassingsmenu

De chef laat zich inspireren door de ingrediƫnten die het seizoen te bieden heeft. Met uitzondering van de jeugdvoorstellingen is er bij elke voorstelling een Verrassingsmenu mogelijk, mits er geen speciaal arrangement georganiseerd is.

29,50 euro

Culinair genieten bij restaurant Park & Pluche

Restaurant Park & Pluche

______________________________________________________________________________