POM 8

raakproject

raakproject

filmpje!

Wie de jeugd heeft…...

…...heeft de toekomst. Dit geldt zeker ook voor de culturele instellingen in Nederland. Het Parktheater hoeft dan ook niet lang na te denken wanneer drie studenten theaterwetenschappen met het idee komen een talentenjacht maar dan anders te organiseren in Eindhoven. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten. Parktheater wil graag studenten een kans geven hen praktijkervaring op te laten doen en Parktheater wil de jeugd van Eindhoven een podium bieden om hun talenten te tonen. Project RAAK! is geboren.

Het project bestaat uit drie bijeenkomsten. Allereerste de audities (27 januari 2013): hier krijgen de kinderen de mogelijkheid om te laten zien wat ze kunnen, ze horen deze dag ook of ze door de selectie zijn. Verder zal de dag aangevuld worden met een workshop en een rondleiding.

Vervolgens komen er een tweetal workshopdagen. Op deze dagen kunnen de deelnemers onder deskundige begeleiding verder aan hun act werken. Samen oefenen, lachen, leren en verbeteren.

Ten slotte is er een spetterende eindshow op 12 mei 2013 in de Philipszaal van het Parktheater. Hier laten de deelnemers zien wat ze kunnen. Zij mogen schitteren op het podium terwijl hun vaders, moeders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes schitteren in de zaal. Iedereen die het podium bereikt heeft, is een winnaar, er is geen jury nodig. De deelnemer is de winnaar!

Meedoen of meer weten? Kijk op raak.parktheater.nl

Aanmelden kan nog tot en met 1 januari 2013.

RAAK!-project

______________________________________________________________________________