POM 8

koffie

koffie

Een leuk cadeau-idee!

Te koop in het Parktheater:

Pak Parktheater koffiebonen

16,95 euro

Kop en schotel (per set)

5,95 euro

De ontwerpers van Twinkelbel

Parktheaterkoffie, (h)eerlijke pure koffie

Met bijzondere kunstwerken als kop en schotel en een nieuwe koffiemelange wil het Parktheater uw koffiemoment tot een klein theatermomentje maken.

Samen met de bezoekers heeft Parktheater Eindhoven in november 2012 een koffiemelange geselecteerd die onder de naam Parktheaterkoffie wordt geschonken én verkocht. Na een lezing van Gerjo Baartman, een koffie-expert, is met ruim zestig mensen koffie geproefd en vervolgens gestemd. Alles koffiesoorten waren 100% Arabicabonen alleen de branding was anders. Na stemmen werd nipt gekozen voor een klassieke branding. De Milanese en dubbele branding hebben het afgelegd.

100% Arabica, biologisch en fairtrade

Parktheaterkoffie is een volle, krachtige koffie, op klassieke wijze gebrand, waardoor een onovertroffen aroma ontstaat. Het is een melange van 100% Arabicabonen met een karakteristieke smaak. De koffienbonen zijn biologisch en fairtrade. De bonen worden vers gemalen en elk kopje koffie wordt versgezet in onze koffie-machines zodat een optimale smaak verkregen wordt.

Nieuwe kop en schotel door Twinkelbel

Met deze nieuwe koffie en koffiemachines komen er ook nieuwe kop en schotels. Deze zijn speciaal voor het Parktheater ontworpen in samenwerking met Twinkelbel.

Twinkelbel is een initiatief van Lunet zorg. Lunet zorg biedt in Brabant een breed en gevarieerd pakket van zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking van alle leeftijden. Uitgangspunt is lokale zorg dichtbij huis en specialistische zorg op een beperkt aantal locaties in de regio. Het ontwerp van een nieuw servies door Twinkelbel past in deze serie maatschappelijk georiënteerde projecten van het Parktheater.

Parktheaterkoffie

________________________________________________________________________________