POM 8

cadeautips

cadeautips

Verlanglijstje

Ziet u op www.parktheater.nl een voorstelling die u leuk vindt om te bezoeken? Dan kunt u deze gratis plaatsen op uw eigen online verlanglijstje. U kunt het lijstje delen met vrienden en familie via e-mail, Facebook en Twitter.

Kies HIER uw voorstellingen en maak

uw verlanglijstje.

Cadeauzoeker

Wilt u graag een voorstelling cadeau doen, maar heeft u geen flauw idee welke? Maak dan gebruik van de cadeauzoeker. Hier kunt u zoeken op o.a. leeftijd, geslacht, genre en prijs, tot u het perfecte cadeau gevonden heeft.

Kijk HIER voor de Cadeauzoeker.

Parktheater Cadeaukaart

Een voorstelling cadeau geven is ontzettend leuk, maar er eentje uitkiezen is moeilijker. De cadeaukaart biedt de oplossing. Deze is te besteden bij voorstellingen, drankjes, diners etc. en kan opgeladen worden tot elk gewenst bedrag.

Kijk HIER voor meer informatie.

Internationaal Kerstwintercircus

Tijdens deze koude winterdagen is het heerlijk om lekker warm het theater te bezoeken. Van zaterdag 22 t/m zondag 30 december is het Internationaal Kerstwintercircus weer te zien in het Parktheater.

En wat is nu een leuker kerstcadeau dan een bezoek aan het circus?

Kijk HIER voor meer informatie.

Parktheater koffiepakket

De nieuwe Parktheaterkoffie is bekend! En bij een nieuwe koffie hoort natuurlijk ook een nieuwe kop en schotel. Deze zijn ontworpen door Twinkelbel en vanaf nu samen met de koffie te koop in een leuk cadeaupakket.

Kijk HIER voor meer informatie over de Parktheaterkoffie.

Cadeautips

______________________________________________________________________________

5 cadeautips van het Parktheater

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau?

Dan hebben wij voor u de top 5 theatercadeaus samengesteld.