POM 7

koffie

koffie

Twinkelbel

Twinkelbel is een initiatief van Lunet Zorg. Lunet Zorg biedt

in Brabant een breed en gevarieerd pakket van zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking van alle leeftijden. Uitgangspunt is lokale zorg dichtbij huis en specialistische zorg op een beperkt aantal locaties in de regio. Twinkelbel heeft haar perfecte stek gevonden in de Bergen in Eindhoven. Achter de monumentale gevel maken kleurrijke mensen kleurrijke producten. Een absolute aanrader voor keramiek, kaarsen en andere cadeauartikelen!

Twinkelbel heeft een showroom aan de Kleine Berg 54 in Eindhoven. twinkelbel@lunetzorg.nl

Meer over Twinkelbel

(H)eerlijke koffie in een Twinkelbel-kopje: raak met smaak!

Parktheater maakt uw koffiemoment tot een klein theatermomentje...

Parktheater Eindhoven presenteert dit seizoen zijn eigen nieuwe koffie. Een melange van 100% Arabicabonen met een heerlijke karakteristieke smaak. We kiezen daarbij voor biologisch en Fairtrade. Omdat je van (h)eerlijke koffie nog meer geniet.

De bezoeker kiest

De keuze wordt uiteindelijk gemaakt uit drie melanges. Tijdens Hallo Cultuur! op zondag 2 september jl. heeft u deze drie soorten al kunnen proeven en ze een cijfer kunnen geven.

Houdt u van koffie en heeft u een uitgesproken smaak? Help mee de lekkerste koffieboon te selecteren voor ons huismerk.

U kunt zich via een mail aan mijnparktheater@parktheater.nl aanmelden voor de koffieproefavond op maandag 26 november

(van 19.00 tot 21.45 uur met onder andere een presentatie door Coffee Tainment). De definitieve koffie wordt vanaf eind november geserveerd in kop en schotels die speciaal voor het Parktheater ontworpen zijn door Twinkelbel. In december kunt u deze bijzondere kop en schotel ook kopen in het Parktheater, samen met de Parktheaterkoffie.

Bovendien een leuke cadeautip voor de feestdagen!

Parktheaterkoffie

______________________________________________________________________________