POM 6 kids

13

13

En dan kun je

in het Parktheater

óók nog je verjaardagsfeestje

vieren!

Een kinderfeestje voor minimaal 5 kinderen kan al vanaf 11,50 p.p. (excl. entreebewijs voor een voorstelling).

En er kan héél veel!

(maar je moet wel tijdig reserveren,

en dat kan hier)

KAARTEN

zo 28 apr | SHOW

vr 24 mei | MODERNE DANS

zo 2 jun | SHOW

Te koop:

Ontroerend goed

Kwaliteitstheater voor ‘n prikkie

De huizenmarkt zit op slot, maar bij Parktheater Eindhoven stroomt het ‘ontroerend goed’ lekker door! Uit de enquête die wij vorig seizoen hielden, bleek uw waardering voor deze theaterserie. Daarom presenteren we opnieuw Ontroerend Goed: zestien gezelschappen in de genres toneel, dans, cabaret en jeugd/familie.

Ze zijn niet bekend van televisie, maar hebben zich ‘op eigen kracht’ bewezen bij het publiek. U kunt ze bij het Parktheater voor slechts 11,40 euro bezoeken. Bent u iemand die durft? Die graag nieuwe dingen beleeft en open staat voor nieuwe inzichten? Dan is deze serie iets voor u!

Tipje van de sluier bij deze voorstelling: Voorstelling vol viezigheid

+ U betaalt tot zes weken voor de voorstelling 11,40 euro (incl. consumptie), daarna maken we titel en gezelschap bekend en geldt de normale, hogere toegangsprijs

+ Tip: Dinerarrangement mogelijk

Philipszaal 14.30 uur

Introdans Ensemble voor de Jeugd

Bont en Blauw

Regenboog van dans, elastieken en video

Introdans neemt je mee in de fantasievolle wereld van de beroemde Amerikaanse kunstenaar Alwin Nikolais. In ‘Bont en Blauw’ voert het jeugdensemble voor het eerst zijn meesterwerk ‘Crucible’ op. Door spiegels en belichting lijkt het net of je naar een caleidoscoop kijkt. Ook het zestig jaar oude ‘Tensile Involvement’ neemt een bijzondere plaats in met dansers in een wirwar van elastieken. Van de jonge Nederlandse choreograaf David Middendorp is ‘Blue Journey’: een geestig werk waarin live-dans en filmbeelden in elkaar overvloeien. Nieuw is ook het prachtige ‘Short Circuit’ van de Zwitserse choreograaf Jerôme Meyer, waarin met hedendaagse technologie een heel spannende mix van dans en video tot stand komt.

+ Andere werken van Nikolais die worden opgevoerd: ‘Noumenon’, ‘Two not yet together’ en ‘Dime in the Slot’

+ Ook te zien op 2 november met ‘Levedeliefde’

Philipszaal 19.00 uur

Studio 100

Bobo gaat kamperen

Lachen met leuke snuffelsnuit en speurneus

Veel ouders en kinderen zullen er mee opgegroeid zijn: het kleutertijdschrift ‘Bobo’ dat in 1968 voor het eerst op de Nederlandse deurmatten viel. Dankzij Studio 100 komt het blauwe konijn nu naar het theater om jong en oud te laten genieten van een knotsgek avontuur. Samen met zijn beste vriend Tjerk gaat hij kamperen. En wie Bobo en Tjerk een beetje kent kan al raden dat dit het begin is van een middag vol humor, spanning en muziek. Kom genieten, zingen en lachen!

+ Annie M.G. Schmidt, Fiep Westendorp, Francine Oomen waren in de jaren ‘70 verbonden aan het tijdschrift ‘Bobo’

+ Maakte vorig jaar televisiedebuut bij Nickelodeon

Endinet-zaal 13.30 en 16.00 uur