POM 6 kids

10

10

KAARTEN

zo 3 mrt | CABARET

zo 17 mrt | MUZIEKTHEATER

vr 8 mrt | MUZIEKTHEATER

zo 10 mrt | MUZIEKTHEATER

Woezel en Pip

Nieuwe show

Twee lieve hondjes

Woezel en Pip zijn onafscheidelijke vriendjes. Woezel is een klein jongenshondje met grote flap­oren, een stoere blaf maar een heel klein hartje. Pip is zijn vrolijke hartsvriendinnetje. Ze durft wat meer dan Woezel maar raakt helemaal overstuur als ze haar vriendje Woezel even kwijt is. Samen met Tante Perenboom, De Wijze Varen, De Zingende Tulpjes, Molletje en Buurpoes beleven zij een nieuw avontuur in Parktheater Eindhoven. Ga je mee op reis?

+ Bekend van de succesvolle boekjes met liedjes en de animatie serie op tv

+ Naar een idee van de in 2004 overleden Guusje Nederhorst

Endinet-zaal 14.00 uur

Het Houten Huis

Draak in Huis

De troost van verbeelding en

ongetemd optimisme

Een jongen woont samen met zijn vader en een kleine briesende Draak. Sinds zijn moeder weg is, zit zijn vader somber thuis. De jongen mag niet in de buurt van de Draak komen, dat is te gevaarlijk. Met goocheltrucs en circusacts probeert de jongen zijn vader op te vrolijken. Maar zijn vader wil geen vrolijkheid, hij huilt. De jongen trekt zich terug en vlucht in zijn fantasie. Als de vader ontdekt dat zijn zoon en de draak weg zijn, gaat hij op zoek. Zullen vader en zoon ze elkaar weer vinden? Een mooie voorstelling over de liefde tussen ouder en kind, die de grootste pijn overwint.

+ Met: Inez de Bruijn, Tim Senders en Maarten Smit. Regie: Elien van den Hoek

+ Muziek: Martin Franke en Radek Fedyk

Philipszaal 14.30 uur

Vet Kindercabaret

Moddervet

Buikpijn van het lachen

Heb je zin om te lachen? Kom dan naar ‘Vet Kindercabaret’. Het is net als het cabaret waar grote mensen altijd zo om moeten lachen. Maar dan met sketches en liedjes die pas echt vet zijn. Deze keer gaat het over schreeuwende ouders langs de lijn. Hoe irritant is dat? Pak zelf een hockeystick en maak zelf een doelpunt als je het allemaal zo goed weet! Het is dansen, zingen liedjes luisteren en lachen geblazen in deze voorstelling. De acteurs doen allerlei vreemde typetjes na en halen rare capriolen uit. En iedereen mag meedoen!

+ In 2010 en 2011 met eerdere shows te zien in het Parktheater

+ Met: Nellerike de Voogd, Daan van Rijssel en Sjamke de Voogd

Philipszaal 14.30 en 16.00 uur

Te koop:

Ontroerend goed

Kwaliteitstheater voor ‘n prikkie

De huizenmarkt zit op slot, maar bij Parktheater Eindhoven stroomt het ‘ontroerend goed’ lekker door! Uit de enquête die wij vorig seizoen hielden, bleek uw waardering voor deze theaterserie. Daarom presenteren we opnieuw Ontroerend Goed: zestien gezelschappen in de genres toneel, dans, cabaret en jeugd/familie.

Ze zijn niet bekend van televisie, maar hebben zich ‘op eigen kracht’ bewezen bij het publiek. U kunt ze bij het Parktheater voor slechts 11,40 euro bezoeken. Bent u iemand die durft? Die graag nieuwe dingen beleeft en open staat voor nieuwe inzichten? Dan is deze serie iets voor u!

Tipje van de sluier bij deze voorstelling: Provocatieve kunstenaar

+ U betaalt tot zes weken voor de voorstelling 11,40 euro (incl. consumptie), daarna maken we titel en gezelschap bekend en geldt de normale, hogere toegangsprijs

+ Tip: Dinerarrangement mogelijk

Philipszaal 19.00 uur

Hopla

Hoplahop

Vrolijk konijntje

Het populairste konijntje van televisie Hopla bestaat tien jaar en dat wordt gevierd met een leuke voorstelling voor de allerkleinsten. Hopla staat op, maar wat zal hij aandoen en wat zal hij eten? En vooral, wat zal hij vandaag eens doen? Zijn vriendjes zijn natuurlijk ook van de partij. Lola de poes, die houdt van thee en koekjes, Nina de beer, die een eigen winkeltje heeft en Onki het varken dat vooral wil eten... en slapen!

+ Peutervoorstelling zonder woorden, uitgevoerd door drie dansers

+ Dagelijks te zien op tv

+ Regie en coaching: Lulu Aertgeerts (bekend van de succesmusical ‘Pipi Langkous’)

Philipszaal 11.00 en 14.30 uur