POM 5

kaartverkoop

kaartverkoop

Hier word ik verwerkt.

Ik ben er weer...

Ik ben er weer. Weer niet vooraan, maar op pagina 135! Bijna de laatste pagina van de brochure waarin het nieuwe programma 2012/2013 staat. Maar wat word ik goed gebruikt! Gasten zijn blij met alle medewerkers van het Parktheater, maar vooral ík word door u beschreven en met zorg behandeld.

In het begin mag ik soms mee naar ‘uitzoekavonden’ met vrienden. Onder het genot van een drankje en een hapje beslissen ze wat er op mij komt te staan. Ik voel me vereerd. Gasten zijn trots als ze hun keuze gemaakt hebben. Dan ga ik of met de post, of ik word persoonlijk bezorgd bij het Parktheater. Soms in m’n nakie, soms in een mooie envelop, al dan niet versierd met cadeaubonnen, podiumcadeaukaarten of met tegoedbonnen. En natuurlijk met begeleidende briefjes!

Het eerste wat ik te verduren krijg bij het Parktheater, zijn twee keiharde stempels op m’n donder. Dan verdwijn ik op een stapel met heel wat collega’s. We hoeven niet te dringen; met zo’n nummer op je voorkant kom je vanzelf aan de beurt. Er wordt hard gewerkt om alles wat er op mij gekriebeld is in de computer te zetten. Als dat gebeurd is, zit mijn werk er even op. Mijn aanhangende bonnen moeten natuurlijk nog verwerkt worden, maar dat is voor latere zorg. Als de kast even open staat, zie ik vanuit mijn mapje, waar ik veilig in zit, dat er hard gewerkt wordt bij Kaartverkoop. Onze jonge trendy computerbestellingen komen ook aan de lopende band binnen, gasten komen aan de balie, er wordt veel gebeld, medewerkers van het Parktheater willen weten welke voorstelling veel aangevraagd wordt. En ook komen de eerste wijzigingen in het programma al weer door.

En we zijn er voorlopig nog niet. Het weekend van 2 en3 juni wordt er geloot en daarna moet alles nog uitgedraaid en verzonden worden. Dan zit mijn tijd er weer op. Ik verdwijn in de kast en blijf daar een hele tijd hangen, zodat er altijd teruggezocht kan worden.

Het is een heerlijke drukke tijd. Het voelt elk jaar weer als een nieuwe start!

Groeten vanuit de kast!

Uw bestelformulier

Afdeling Kaartverkoop

5