POM 4

pionier terugblik2

pionier terugblik2

"Ik verheug me op ‘Gekkebekken’

omdat ik hoop steeds

meer van de danswereld

te ontdekken."

(Kim Tenback)

Wat vonden de collega-pioniers ervan?

“De voorstelling van Introdans voor kinderen was een succes. Mooie delen van choreografieën, die ook komisch waren en technisch ook interessant voor kinderen, die dan ook met aandacht keken (zo te horen) en in de kleine pauzes voor de wisselingen op het toneel heel stil en afwachtend bleven. Ook voor volwassenen interessant; ook na de pauze was het leuk om het werk van Sol & Leon weer te zien, dat ik in een voorstelling van NDT had gezien.”

Jan-Clemens Lampe

"De voorstelling Gekkebekken van Introdans is een kindervoorstelling. Maar dat maakt het niet minder boeiend voor volwassenen. Wij hebben in ieder geval super genoten van de verschillende dansen, de verschillende stijlen muziek en ook op de manier waarop het boeiend gemaakt werd voor kinderen. Wij zien geregeld dansvoorstellingen, dus zijn wel iets gewend. Deze voorstelling is eigenlijk ideaal voor mensen die nog nooit een moderne dansvoorstelling gezien hebben. Alle stukken zijn zo toegankelijk dat het een ideale beginnersvoorstelling genoemd mag worden. Dit wil dan echt niet zeggen, dat gevorderden niet kunnen genieten. De combinatie van swingende muziek en prachtige dans is voor jong en oud heerlijk om te ervaren."

John en Therese de Lange

“Ik vind het super dat een gezelschap als Introdans een speciaal ensemble voor de jeugd heeft. Ik vond het mooi om te zien dat ze de inhoud van de voorstelling wel aanpassen aan de jonge bezoekers, maar dat de voorstelling toch een hoog artistiek niveau heeft. De choreografie en dansers zijn van topniveau, dus ook voor volwassenen zeker de moeite waard.”

Iselle Claassens

“Prachtige muziek, verrassende decors, prachtig lichtspel, mooie dansers, kortom een zeer fijne avond gehad. Volgend seizoen ga ik zeker terug een kijkje nemen.”

Johan van Langenhove

Janna Introdans Ensemble

voor de jeugd Gekkebekken

Op 1 februari was Janna het Pioniertje bij Gekkebekken. Jonge bezoekers deden voor aanvang mee met een dansworkshop onder leiding van Introdans.

Parktheater Pioniers

terugblik II

14