POM 4

Park&Pluche

Park&Pluche

Marie-Louise Stheins in ‘Oom Wanja’

Voor de maand maart hebben chef kok Ralph Drost en sous-chef Mehdi Reshok zich laten inspireren door het favoriete gerecht van actrice Marie-Louise Stheins. Het resultaat is Risini, een pastarisotto met kreeftensaus en diverse zeevruchten.

Marie-Louise Stheins is op dinsdag 27 maart te zien in de voorstelling ‘Oom Wanja’.

Merendeel bezoekers zeer tevreden

over nieuwe formule Park & Pluche

Sinds september 2011 is Park & Pluche, het restaurant in Parktheater Eindhoven, vernieuwd.

Om Park & Pluche nog verder te kunnen ontwikkelen, heeft het restaurant , in samenwerking met Parktheater Eindhoven een enquête gehouden onder ruim 16.000 theaterbezoekers. Bijna 3.000 mensen hebben de enquête ingevuld, waardoor het restaurant een goed beeld heeft gekregen over hoe bezoekers over Park & Pluche denken en waar nog mogelijkheden liggen.

Uit de enquête kwam een aantal zaken naar voren:

1. Ruim 75% van de respondenten was voor de enquête al bekend met Park & Pluche

2. 25% was op de hoogte dat Park & Pluche vernieuwd is

3. De meeste respondenten die bekend waren met de nieuwe formule zijn over het algemeen zeer tevreden over de veranderingen. De respondenten die de nieuwe formule niet kenden, willen graag een keer komen kennismaken

4. De respondenten hechten bij restaurantbezoek in het algemeen vooral waarde aan de kwaliteit van het eten en de prijs/kwaliteit verhouding

5. Ruim 75% van de respondenten kiest voor een Theatermenu, zodat zij een verzorgde avond uit hebben

6. Ruim 50% bezoekt Park & Pluche ook wel eens zonder een voorstelling te bezoeken, of overweegt dat

Verschillende respondenten hebben bij hun antwoorden ook diverse reacties gegeven, die Park & Pluche zeker ter harte neemt.

Als u de enquête heeft ingevuld, willen wij u hartelijk danken voor de genomen moeite. Park & Pluche gaat met de resultaten aan de slag.

Restaurant Park & Pluche

10