POM3

jeugd

jeugd

De Bende van de Korenwolf

Het geheim van de zoenende gasten

Naar Jacques Vriens

In de 'Bende van de Korenwolf' speelt Joost verslaggevertje. Met zijn camera neemt hij het publiek mee op avontuur in en om familiehotel De Korenwolf, waar hij met zijn zussen en broer woont. Hun ouders zijn altijd aan het werk en de kinderen moeten zichzelf maar vermaken. Gebaseerd op het nieuwste boek in deze populaire serie van Jacques Vriens.

Zondag 6 mei / 14.00 uur / 6+

MEER OVER DE VOORSTELLING

Nijntje, de musical

Het liefste konijntje

Wie kent de avonturen van Nijntje niet? Iedereen houdt van het beroemde konijntje, dat de hoofdrol speelt in deze sprankelende musical. Nijntje en de andere leden van de familie Pluis beleven hierin van alles: verkleedpartijtjes, een dagje naar het strand en een gezellig verjaardagsfeest. Een vrolijk theaterfeest met leuke, aansprekende muziek, humor en herkenbare personages.

Zondag 29 april / 14.00 en 16.00 uur / 3+

MEER OVER DE VOORSTELLING

Opus One

De Nieuwe Ijstijd, een muzikaal stripverhaal

Heer Bommel en Tom Poes op dreef

Het is september en het gaat enorm vriezen en sneeuwen. Dat is niet normaal. Heer Bommel en Tom Poes komen er al snel achter dat professor Sickbock een methode heeft ontdekt om de aardas te kantelen. Uiteraard weten heer Bommel en Tom Poes net op tijd een mondiale ramp te voorkomen. ‘De Nieuwe IJstijd, een muzikaal stripverhaal’ is een hommage aan een van Nederlands grootste schrijvers én illustratoren, Marten Toonder. Met o.a. Roberto de Groot en Suzan Seegers.

Zaterdag 24 maart / 19.00 uur / 8+

MEER OVER DE VOORSTELLING

Introdans Ensemble voor de jeugd

Meneer van Manen

Eerbetoon aan choreografiegrootheid

Introdans wordt veertig, Hans van Manen tachtig. De jeugdtak van Introdans eert Nederlands belangrijkste choreograaf én viert dit dubbele feest met het programma 'menEERvanmanen'. In deze voorstelling zijn 5 werken te zien van zijn hand. Afwisselend van strak en energiek tot eenvoudig en humoristisch. Van Manens Squares is de klassieker in dit programma: De choreografie verbluft nog altijd door de combinatie van ogenschijnlijke eenvoud en kracht.

Zondag 18 maart / 14.30 uur / 6+

MEER OVER DE VOORSTELLING

Jip en Janneke, de mjoezikul

Jip en Janneke klimmen uit de boekjes om de hoofdrol te spelen in een gloednieuwe feestelijke familiemusical. En natuurlijk komen vader, moeder, Takkie en Siepie mee. Dat is goed nieuws voor kinderen, maar ook voor veel ouders en grootouders, ooms en tantes!

Zondag 18 maart / 14.00 en 16.00 uur / 4+

MEER OVER DE VOORSTELLING

Kinderen voor Kinderen –Provinciale finale

Spannende meezingshow voor jong en oud

VARA’s ‘Kinderen voor Kinderen Songfestival’ trekt dit jaar voor de twintigste keer door het land. Tien talenten uit Noord-Brabant gaan in Parktheater Eindhoven met elkaar de strijd aan voor een plaats in de landelijke finale. De optredens worden afgewisseld door een spetterende en swingende meezingshow voor jong en oud, onder leiding van kinderen die zelf ooit in het Kinderen voor Kinderen Koor hebben gezeten.

Zondag 4 maart 2012 / 14.30 uur / 6+

MEER OVER DE VOORSTELLING

Ro Theater – Woest Water

Zeiknat sprookje voor het hele gezin

De held van ‘Woest Water’ is de achtjarige Sil. Hij is boos op zijn moeder en haar nieuwe vriend. Met zijn mooie goochelkostuum maakt hij ook al geen indruk. Tijdens het oefenen van zijn nieuwste goocheltruc belandt hij per ongeluk in de wasmachine. Dan neemt zijn lot een onverwachte wending.

Donderdag 2 februari 2012 / 19.00 uur / 8+

MEER OVER DE VOORSTELLING

Jeugdvoorstellingen in het Parktheater

9

Klik op een schilderij