POM3

pioniers intro

pioniers intro

Léon van der Zanden

Nederlands Dans Theater I - Move to Move

De laatste pionier van dit seizoen is beeldend kunstenaar Leon, die in juni het prachtige ‘Move to Move’ van Nederlands Dans Theater I voor zijn rekening zal nemen.

Johan van Langenhove

Kristel Zweers - Puur

Cabaretliefhebber Johan laat de UEFA-Cupfinale in mei schieten voor Kristel Zweers’ voorstelling ‘Puur’. In de laatste POM van dit seizoen legt hij uit waarom.

Iselle Claassens & Michele Rijzewijk

Noord Nederlands Toneel - Hamlet

Iselle en Michele waren diep onder de indruk van eerdere producties van Het Noord Nederlands Toneel en in april pionieren zij bij de voorstelling ‘Hamlet'. In de volgende POM meer hierover.

Henk Noy

Pierre Bokma, Saskia Temming e.a. - Oom Wanja

Henk is als Parktheater Pionier verbonden aan de toneelvoorstelling ‘Oom Wanja’, die in maart in het Parktheater op het programma staat. In de volgende POM doet hij verslag.

Eveliene Sanders

Joop van den Ende Theaterproducties: Next To Normal

Musicalfan Eveliene bezocht de premiere ‘Next To Normal’ van Joop van den Ende Theaterproducties in Amsterdam. Haar ervaringen leest u op pagina 6.

Michael van Helvoort

Dommelsch Cabaret & Comedyweekend: Stand-up UK

Michael reisde af naar Zuid-Engeland voor een aantal optredens van Stand-up UK, onderdeel van het Dommelsch Cabaret & Comedyweekend. Op pagina 5 zijn ervaringen.

Janna

Introdans voor de Jeugd - Gekkebekken

Janna is onze jongste pionier en zij bezocht samen met haar vriendinnetje de voorstelling ‘Gekkebekken’ in Arnhem. Op pagina 4 doet zij verslag en interviewt zij enkele dansers.

Jan-Clemens Lampe

Conny Janssen Danst - Life Live!

Beeldend kunstenaar en fotograaf Jan-Clemens was op 14 december de pionier bij de uitverkochte dansvoorstelling 'Life-Live!' van Conny Janssen Danst. Op pagina 15 een sfeerimpressie van de avond.

Brigitte Steppé-Chevance

Opera Zuid - Katja Kabanova

Brigitte was op 29 november pionier bij de opera 'Katja Kabanova' van Opera Zuid.

Zie pagina 14 voor een impressie van de avond.

Dit seizoen willen we u nóg meer betrekken bij het Parktheater. Die ruimte geven we graag, het Parktheater is immers úw theater. Meebeslissen in het programma was u inmiddels gewend, maar nu hebben we, na een uitgebreide selectie, dertien vaste bezoekers gevraagd te pionieren. Om een seizoen lang onze collega’s te worden.

We hebben hiervoor bezoekers gezocht, die veel voorstellingen zien, veel weten van een bepaalde artiest, gezelschap of genre en hun passie voor theater willen delen met anderen. Bezoekers die ons raken, geven wij graag de ruimte om ook ú te raken.

Parktheater Pioniers

3