POM3

pionier vooruitblik1

pionier vooruitblik1

Twee meisjes hebben ruzie en zitten met hun voeten vast op een grasmat. Ze maken hele snelle en moeilijke bewegingen. Heel speciaal. Het lijkt me moeilijk om met die grote laarzen te blijven staan.

Daarom Gekkebekken

Een heel leuk stuk vond ik ‘Toot’. Wat ik er mooi aan vond was dat het met veel mensen tegelijk was. Ze hadden heel grappige haren en schmink. Daarom heet de voorstelling volgens mij ‘Gekkebekken’. Het was afwisselend snel en langzaam.

Kauwgumballet

Alles bij elkaar waren er 7 verschillende dansstukken.

Het laatste stuk heet ‘Sad Case’, maar ook wel genoemd het kauwgumballet. In dat stuk waren vooral veel grappige en moeilijke bewegingen. Grappige muziek. Wel een beetje vreemd.

Nog een keer

Ik vond het zo leuk en er was zoveel te zien dat ik het graag nog een keer wil zien in het Parktheater. Kom ook want het is super-super-super-super-superleuk!!!!!

Interview

Na de voorstelling mocht ik nog 2 dansers interviewen. Het waren Vivian en Jurriën. En het filmpje daarvan kun je bekijken op deze pagina

Pioniertje Janna

MEER OVER DE VOORSTELLING

Pioniertje Janna interviewt Jurrien Schobben en

Vivian Sauerbreij, twee dansers van Introdans

Ensemble voor de Jeugd.

Heb je een kaartje voor 'Gekkebekken'?

Win dan een plaatsje in de IntroDANSKLAS!

Voorafgaand aan ‘Gekkebekken’ wordt een IntroDANSKLAS georganiseerd. Onder leiding van een docent van Introdans kruip je in de huid van een beroepsdanser en maak je actief kennis met de voorstelling. Je leert danscombinaties op muziek uit de voorstelling. Er is plaats voor 30 kinderen in deze dansklas.

Heb je een kaartje voor de voorstelling en wil jij er bij zijn? Maak dan de volgende slagzin af en maak kans op een van de 30 plaatsen.

De slagzin is: "Ik verheug me op Gekkebekken omdat...."

Mail je antwoord voor 28 januari naar actie@parktheater.nl (vergeet je naam en adres niet).

Op 29 januari wordt de uitslag bekend gemaakt. De 30 kinderen die gewonnen hebben ontvangen bericht per e-mail.

Win een jeugdworkshop van Introdans!

KLIK HIER

Op 30 oktober ging ik, als pionier van het Parktheater, met een vriendinnetje naar de voorstelling Gekkebekken van Introdans voor de Jeugd in de schouwburg in Arnhem. Ik vond het te gek!

Wat ik zag in ‘Patch of Grass’, heb ik nog nooit gezien. Het leek wel een tekenfilm.

Het begon meteen al grappig en lekker gek met ‘Ella’.

LEES VERDER

Janna Introdans Ensemble

voor de Jeugd Gekkebekken

woensdag 1 februari

Parktheater Pioniers

vooruitblik I

4