POM2

Afslag Eindhoven

Afslag Eindhoven

en ‘Bokkenvet’, die ze speelden op een voetbalveld, in verlaten fabriekshallen en in afgelegen schuren. De recensies van 'De Helaasheid der Dingen’ logen er niet om: "Een buitengewoon indringende confronterende voorstelling waarbij de toeschouwer niet buiten schot blijft." (Cornald Maas); "Een fascinerende voorstelling die keihard binnenkomt" (Brabants Dagblad); "Een magistrale toneelbewerking" (Domein voor de Kunstkritiek)

De theaters in

Na deze succesvolle locatieproducties gaat Afslag Eindhoven de theaterzalen in. En hoe. In ‘De Goeie, de Slechte, de Dove’ componeert regisseur Yvonne van Beukering tekst, beeld en geluid tot een indringend en muzikaal geheel. ‘De Goeie, de Slechte, de Dove’ gaat over hoe gebrek aan verbondenheid leidt tot een radicale ideeën en daden. Peter de Graef schreef de tekst.

‘De Goeie, de Slechte, De Dove’

Ver weg in een oorlog sterft een vader. Op een nogal stomme manier. Zijn vrouw zakt weg in verdriet. De zoon loopt verloren en ontmoet op straat een man die net uit de gevangenis komt. In hem vindt hij een nieuwe vader.

Combi met Plaza Futura

Peter de Graef (schrijver van de Goeie, de Slechte en de Dove) is met ‘Stanley’ te zien in Plaza Futura op woensdag 7 december om 20.30 uur.

Bezoek deze muziektheatervoorstelling met 2 euro korting op vertoon van uw toegangskaartje van ‘De Goeie, de Slechte, de Dove’. Kortingskaarten kunt u reserveren via Plaza Futura, tel: 040 294 68 48

Interview met Peter de Graef >>

Kaartverkoop>>

Kennismaking met

Afslag Eindhoven

Huisgezelschap van het Parktheater

Voor het eerst, na succesvolle locatievoorstellingen, komt Afslag Eindhoven dit seizoen naar het theater. Van 8 t/m 11 december in het Parktheater.

Het Theatergezelschap Afslag Eindhoven is in 2007 opgericht door theatermakers Yvonne van Beukering en Gerrie Fiers. Afslag Eindhoven maakt voorstellingen over mensen die van overleven een kunst maken. Mensen die blijven worstelen. Die liefde blijven zoeken in een harteloze omgeving. Die naar intimiteit blijven verlangen in een wereld die dat punt allang gepasseerd is.

Afslag Eindhoven laat het publiek opnieuw kijken naar de wereld die het al kent. De thema's zijn bekend uit het echte leven, maar het perspectief is anders. Afslag Eindhoven maakt theater dat hoofd en buik raakt.

Bekend van

Afslag Eindhoven kreeg bekendheid met locatietheatervoor-stellingen als ‘De helaasheid der dingen’... LEES VERDER

uitgelicht

9