POM2

parkenpluche

parkenpluche

René Vennix

Medewerker bediening

Yaelle Berghuis

Ass. restaurant manager

Stan van Gompel

Medewerker Bediening

Helen Klijsen

Restaurant manager

Rob Winters –

Medewerker bediening

Laetitia Verhoeven –

Management Createring

Bart Vervest –

Leerling kok

Bram van Sebille –

Zelfstandig werkend kok

Gino Statia –

Derde man

Gijs Van Gils –

Leerling kok

Ralph Drost

Chef kok

Mehdi Reschok

Sous chef

menu december

Premiere

Rouleaux van zalm, dragonmayonaise, krokantje van Chinese kruiden, jonge waterkers

of

Favoriete gerecht van choreografe Conny Janssen: Vitello Satimbocca; zachtgegaarde kalfsmuis, salie panna cotta, chips van parmaham

Main Act

Medaillon van wilzwijnfilet, polenta met pistache, gebakken witlof, babymaïs

of

Langzaam gegaarde skrei, klassieke hutspot, spaghetti van wortel, saus van piccalilly

of

vraag voor een vegetarisch gerecht naar de mogelijkheden

Toegift

Bombe van vanille-ijs en vloeibare karamel met een warme vijgen compote

of

Caffécomplet; koffie naar keuze met variatie aan huisgemaakte zoetigheden en lekkernijen

of

Caffé complet International, met Irish, French of Spanish coffee (+ 4,00 euro)

Water&Wijnarrangement

Voor slechts 9,50 bieden wij u een arrangement met twee glazen wijn (Santa Alvara Chardonnay/Santa Alvara Merlot reserve) en per twee personen 1 grote fles Hildon bronwater (plat of bruisend).

Restaurant Park & Pluche is sinds september vernieuwd.

Graag stellen wij u het team voor dat uw avond theater

compleet maakt met een heerlijk diner a la carte of een

speciaal theatermenu.

Park & Pluche is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur

restaurant Park & Pluche

14