ParkTheater

pagina 02 Pioniers

pagina 02  Pioniers

Pionier: Iemand die als een van de eersten een bepaald gebied betreedt, zodat hij daar zijn weg moet vinden zonder gebruik te kunnen maken van de ervaring van anderen (bron: Wikipedia)

parktheaterpioniers

Kippenvelmomenten

Met Paul Klooté, Hans Cassa en Menno Stuifmeel als de mannen die al jaren ervaring hebben en vele shows op hun naam hebben staan en met Tom Schraven en Robbert van Unnik, de nieuwelingen in de groep, wordt het een avond met vele kippenvelmomenten. Nieuwe arrangementen worden met veel pit, humor en vol emotie gebracht. A capella ten voeten uit.

Van alles komt voorbij: Adele, Blöf, Prince, enz. Door de grote afwisseling in genres en de perfecte zang boeit de show van het begin tot het einde.

Napraten

Na de bruisende muziekavond krijgen we nog de gelegenheid om na te praten met Paul. We hebben heel wat te vragen. Waarom zijn ze teruggekomen, hoe lang heeft de voorbereiding geduurd, hoe komen ze aan de nieuwe samenstelling enz. enz. De avond is eigenlijk te kort. Maar we treffen elkaar weer in het Parktheater.

Eenmalig

Het zal duidelijk zijn, dat wij echt geraakt waren door de show. Laat u ook raken. U kunt op 11 oktober samen met ons genieten van deze artiesten. Zeker doen, want de kans is maar eenmalig. Eind december is deze reeks van voorstellingen weer afgelopen.

Pioniers John en Therese de Lange

Montezuma’s Revenge Strikes Back

dinsdag 11 oktober 2011

In seizoen 2011-2012 willen we u nóg meer betrekken bij het Parktheater.

Die ruimte geven we graag, het Parktheater is immers úw theater.

Meebeslissen in het programma was u inmiddels gewend, maar nu hebben we, na een uitgebreide selectie, dertien vaste bezoekers gevraagd te pionieren.

Om een seizoen lang onze collega’s te worden.

We hebben hiervoor bezoekers gezocht, die veel voorstellingen zien, veel weten van een bepaalde artiest, gezelschap of genre en hun passie voor theater willen delen met anderen.

Bezoekers die ons raken, geven wij graag de ruimte om ook ú te raken.

2