ParkTheater

pagina 06 Pionier 1

pagina 06 Pionier 1

Als ik dan toch de voorstelling ‘moest’ gaan bekijken ergens in het land dan leek me dat geen verkeerde keuze. Aangekomen bij het imposante gebouw aan de Amstel was het meteen duidelijk dat het een premiere was zoals die hoort te zijn; compleet met rode loper, bekende Nederlanders en veel pers. Erg leuk om de sfeer van zo’n gezelschap mee te maken maar het ging natuurlijk om de show van Hans. Uiteraard ben je als liefhebber van het genre magie en illusies meteen nieuwsgierig of je verwachtingen waarheid zullen worden maar je bent natuurlijk ook benieuwd of je de acts zou kunnen doorgronden.

Het leuke van zo’n show is altijd de uitdaging van het snappen van de acts voor mij maar ik moet zeggen dat dat met zo’n geweldige snelheid en goede uitvoering toch knap lastig is!

Naast de geweldige acts van Hans komen er ook andere artiesten aan bod in zijn Circus Hurricane en die acts waren net zo spectaculair, verbazingwekkend en fantastisch als de rest van de show. Je verbaast je over de kracht en de souplesse van het menselijk lichaam, de interactie tussen mens en dier en de vele adembenemende andere kunsten. Hans Klok’s Circus Hurricane is een spectaculaire, snelle en verbazingwekkende show die je echt gezien moet hebben.

terugblik

Als pionier van het Parktheater vragen ze je om de voorstelling die jij hebt gekozen van te voren ergens in het land te gaan bekijken zodat je er iets over kan vertellen. Na het bekijken van de lijst van mogelijkheden viel mijn oog al snel op de wereldwijde premiere van de show van Hans Klok in Koninklijk Theater Carré.

lees verder

Marcel Kennis

dinsdag 13 september

Hans Klok

Circus Hurricane

6