ParkTheater

pagina 08 Theater seizoen van

pagina 08 Theater seizoen van

klik op de foto's

Woensdag 7 maart 2012 in het Parktheater

Waar Percossa komt, vallen monden open. De vier mannen drummen, stampen, vliegen en goochelen zich een weg door hun nieuwe, hilarische voorstelling. Ze waren nog maar net terug van een succesvolle buitenlandse tour of ze stapten alweer onverschrokken de ring in. Percossa brengt het publiek in de eerste ronde aan het wankelen en gaat in de tweede ronde gegarandeerd voor de ‘Knock-out’ met krachtig drumwerk, slapstick en variété.

Percossa

Knock Out

Donderdag 8 december 2011 in het Parktheater

De dansers van Nederlands Dans Theater 1 staan alom bekend om hun grote klasse en virtuositeit. Zij zijn op de top van hun danscarrière en weten het repertoire van het gezelschap als geen ander over te brengen. In ‘Arms zijn in totaal vier balletten te zien van o.a. de beroemde huischoreografen Paul Lightfoot en Sol León en diverse gastchoreografen.

Nederlands Dans Theater I

Arms

Maandag 21 november 2011 in het Parktheater

Als u in bent voor een bijzondere ervaring, bezoek dan deze voorstelling die zich beweegt tussen installatiekunst en pure dans. De gelauwerde Hiroaki Umeda is choreograaf, danser, geluid- beeld- en lichtontwerper. Umeda’s werk is zowel minimaal als radicaal, zowel subtiel als gewelddadig, en heeft een sterke link naar zijn Japanse wortels. De dans is geïnspireerd door

butoh- en streetdance.

Hiroaki Umeda

Centrifugal/Repulsion

Vrijdag 28 oktober 2011 in het Parktheater

Choreograaf, poppenspeler en beeldend kunstenaar Philippe Genty is de nestor van het Franse poppentheater ‘Voyageurs Immobiles’ uit 1996 is een van zijn mooiste werken. Het is een show waarin, naast het prachtige marionettenspel, een hoofdrol is weggelegd voor sprookjesachtige beelden, humor en poëzie. Het theater als wonderschone kijkdoos.

Philippe Genty

Voyageurs Immobiles

Percossa

Knock Out

Nederlands Dans Theater I

Arms

Hiroaki Umeda

Centrifugal/Repulsion

Philippe Genty

Voyageurs Immobiles

Theatertips van John en Therese

8