ParkTheater

pagina 04 verwacht

pagina 04 verwacht

Kippenvelmomenten

Met Paul Klooté, Hans Cassa en Menno Stuifmeel als de mannen die al jaren ervaring hebben en vele shows op hun naam hebben staan en met Tom Schraven en Robbert van Unnik, de nieuwelingen in de groep, wordt het een avond met vele kippenvelmomenten. Nieuwe arrangementen worden met veel pit, humor en vol emotie gebracht. A capella ten voeten uit.

Van alles komt voorbij: Adele, Blöf, Prince, enz. Door de grote afwisseling in genres en de perfecte zang boeit de show van het begin tot het einde.

Napraten

Na de bruisende muziekavond krijgen we nog de gelegenheid om na te praten met Paul. We hebben heel wat te vragen. Waarom zijn ze teruggekomen, hoe lang heeft de voorbereiding geduurd, hoe komen ze aan de nieuwe samenstelling enz. enz. De avond is eigenlijk te kort. Maar we treffen elkaar weer in het Parktheater.

Eenmalig

Het zal duidelijk zijn, dat wij echt geraakt waren door de show. Laat u ook raken. U kunt op 11 oktober samen met ons genieten van deze artiesten. Zeker doen, want de kans is maar eenmalig. Eind december is deze reeks van voorstellingen weer afgelopen.

Pioniers John en Therese de Lange

Montezuma’s Revenge Strikes Back

dinsdag 11 oktober 2011

verwacht

Malden, september 2011

Zaterdag 24 september zijn wij in het intieme theater van Malden geweest bij de tweede try-out van Montezuma’s Revenge Strikes back. Na vier jaar staan de vijf mannen weer in het theater met een nieuwe show en wat voor een!

lees verder

John en Therese de Lange

dinsdag 11 oktober

Montezuma's Revenge

Strikes Back

4